Despre noi

Cine suntem?

Naturfloor este o afacere de familie inceputa in urma cu un deceniu prin colaborare cu parteneri din Ungaria care ne-au ajutat cu experienta si lectiile invatate de peste un deceniu cum sa facem dintr-o dorinta de a ajuta pe cei din jur o afacere care sa se autosustina, si pentru asta le multumim.

De ce facem?

Din dorinta de a trai intr-un mediu mai putin poluat atat la nivelul locuintelor cat si la nivel macro, si cel de a ajuta pe cei ce isi doresc acelasi lucru sa gaseasca materiale naturale, durabile, compostabile. Scopul nostru este sa oferim solutia potrivita fiecarei incaperi si asiguram o diversitate de materiale naturale pe termen lung.

Cum asiguram calitatea?

Alegand furnizori cu experienta de peste jumate secol in prelucrarea materialelor naturale, cu produse testate si confirmate pe plan international si cu garantii de calitate oferite prin diverse organisme de certificare, sau chiar prin garantia progresiva oferita de unul dintre acestia pe un termen de 5 ani.

Ce primiti de la noi?

Covoare si mochete naturale de cea mai buna calitate. Mochete speciale, covoare la orice dimensiune, personalizate, toate din materiale 100% naturale. Sisal, lana, cocos, iarba de mare, hartie tesute sa infrumuteseze podeaua Dv acasa, la birou sau la hotel pentru mult timp. Noi aducem toate aceste beneficii la picioarele Dv  fara efecte secundare, fara emisii de Compusi Organici Volatili (VOC), fara alergii, fara discomfort electrostatic.

Oferim consultanta in alegerea materialelor, mostre  si livrare gratuita. La noi veti gasi intotdeauna cea mai  buna solutie naturala pentru podelele Dv.

 

0744 251 384

Adresa: Cluj - Napoca, Campina 62-64

Orar: sunati pentru vizita

E -mail: naturfloor@naturfloor.ro